Ko je na Facebooku opazila ta detajl, se je moža znebila

Foto: youtube
Foto: youtube
Mislil je, da je njegova žena neumna ...
Oglej si celoten članek

Po spletu se je razširil video Tylar Paige, ki je moža ujela na laži. Na Facebooku je našla njegovo fotografijo, kako se v nekem nočnem klubu druži z drugimi ženskami. Ko ga je vprašala, zakaj tistega večera ni nosil poročnega prstana, je izjavil, da je prstan z njegovega prsta s fotošopom odstranil nočni klub. "Takšne neumne laži še nisem slišala,“ pravi Tylar, ki se je od moža ločila, še prej pa je TikTok skupnost pozvala, naj delijo njen posnetek, da bi njen mož spoznal, da je "edini bedak, ki bi si privoščil takšno laž“. 

Tylar je sicer pozneje objavila še, da je mož pozneje spremenil svojo zgodbo. "Povedal mi je, da si je prstan verjetno snel, preden si je umil roke in si ga nato pozabil spet nadeti. Huh … Kako priročno, da si ravno v tej situaciji pozabil na prstan.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.