Ko je Nuša Lesar v studiu videla njo, je zajokala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tekle so solze ...
Oglej si celoten članek

Nuša Lesar je bila s kolegico Suzano Perman, ki bo med porodniškim dopustom prevzela njeno mesto in vodila oddajo Svet na kanalu A, gostja v Popkastu. Voditeljski kolegici je intervjuval Gregor Trebušak, ki pa je bodoči mamici Nuši pripravil prav posebno presenečenje.

V studio je namreč povabil pevko Nino Pušlar, ki je Nuši zelo blizu, pevka pa ji je v živo zapela svojo skladbo Lepa si, za katero Trebušak pravi, da je popolna pesem za vse mame. Seveda so Nuši ob tako ganljivem presenečenju tekle solze, Nino pa je na koncu tudi objela. 

dezurni@styria-media.si

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24ur.com (@24urcom)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:39 17. April 2023.

    A obstajajo kakšne nagrade za najslabše novinarje? Samo sprašujem.

  • 14:13 17. April 2023.

    A je lahko še bolj osladno in sluzasto???? Bruh!!!!

  • 13:16 17. April 2023.

    Ne novinarka, pa ni bilo tako. Nuša je proti koncu oddaje kar naprej jokala. Tako da, če nisi gledala njene …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.