Žena našega reprezentanta sporočila, da se selijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Video, ob katerem se vam bo milo storilo.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Žiga Dimec se seli na Japonsko, sklenil je pogodbo z ekipo Nishinomiya Storks. Na Japonsko pa ne bo odšel sam, z njim gre tudi soproga Adrijana Dimec in njuna dva malčka.

Adrijana pa je na Instagramu objavila video, kako je družini in prijateljem povedala novico o selitvi. Veliko njenih bližnjih je bilo povsem v šoku, tekle so tudi solze. 

Svetlolasa lepotica, ki je lastnica lastne modne znamke in uspešna spletna vplivnica, je marca za portal style.over.net razkrila, kaj za družino pomeni, da se vsako leto selijo na drug konec Evrope, tokrat sveta, in kako se spopada s tovrstnimi izzivi, ki niso mačji kašelj. Preverite TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 30. Avgust 2022.

    šleparca, njej mora bit itak vseeno, kje živi, saj sama nič ne prispeva, samo porablja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.