Ko jo je videl, je Klemen Bunderla vzkliknil: "Moja je!"

Foto: Joongla
Foto: Joongla
Eden izmed žirantov v največjem šovu pri nas - Joongla Star - je tudi Klemen Bunderla! Tako kot ostala dva žiranta, Coolfotr in Alya, si je tudi sam moral izbrati 4 kandidate, ki bodo za bogate nagrade tekmovali pod njegovim mentorstvom. Poglejte, koga je vzel pod svoje okrilje.
Oglej si celoten članek

Eno izmed najbolj znanih imen v ekipi Klemna Bunderle je nedvomno Kaja Hočevar, bolje znana kot Kaya Solo, vlogerka, ki ima na svojem Instagram profilu in YouTube kanalu že preko 70 tisoč sledilcev. Simpatična youtuberka dokumentira svoje življenje in deli koristne nasvete, rada pa tudi potuje in zagrizeno spremlja Moto GP. Uganete, s čim je Kaya prepričala Klemna? Med ogledom njene prijave je Bunderla namreč opazil, da je fenica kultne Vojne Zvezd. ‘’Star Wars fen je! Star Wars fen je!’’ navdušenja ni mogel skriti žirant. ‘’Moja je. Come to the dark side, ‘’ je svojo izbiro še potrdil. Kaya pa ni fenica le Vojne Zvezd, ampak je v prostem času tudi cosplayerka, kar pomeni, da se rada oblači v najrazličnejše kostume, med drugim je na svojem TikToku upodobila tudi Harley Quinn.

@kayasolo

Harley Quinn, nice to meet ya! 💕 ##cosplay ##harleyquinn ##birdsofprey ##joker ##tiktokslovenia ##fyp

♬ follow me pls - harley_quinny

V Bunderlovo ekipo se je uspelo prebiti tudi 16-letnemu Ericu Piberniku. Eric v prostem času rad rolka, ukvarja se tudi z dramsko igro. Njegov največji talent pa je brez dvoma slikanje in risanje z nogami, saj roke zaradi fokomelije - razvojne napake, pri kateri se proksimalni deli udov ne razvijejo - težko uporablja in tako večino vsakdanjih stvari počne z nogami. Na njegovem Youtube profilu poglejte, kako slika in riše z nogami!

S svojo preprostostjo in iskrenostjo pa je Klemna prepričal tudi parček - Žan in Neli, ki odgovarjata kar na Žaneli in z veseljem sta se pridružila črni ekipi. Ta simpatični parček snema različne vloge, šale in izzive, sta pa tudi soustanovitelja strani Zapiski.si, ki je namenjena medsebojni pomoči dijakov in deljenju najrazličnejših zapiskov in znanja. 

Četrti član, ki si je prav tako prislužil črno majico Klemnove ekipe pa je Luka Mišurić, dijak iz Domžal. Na svojem TikToku ima že 13 tisoč sledilcev, kjer objavlja krajše zabavne posnetke, sedaj pa se je odločil, da se bo preizkusil tudi v vloganju in postavil svoj YouTube kanal TheLuki. V prostem času se ukvarja s fitnesom in igranjem igric, kar pokaže tudi v svojih tiktokih.

@luka.misuric

Kad te pesma pogodi🤪 ##fyp ##foryourpage ##balkan ##slovenia ##srbija ##bosna ##hrvatska ##crnagora ##makedonija ##foryou ##sabansaulic ##kumebrate

♬ original sound - luka.misuric

Kdo od črne ekipe pa ima po vašem mnenju največ možnosti za zmago? Hitro skoči na naš Youtube profil in si oglej prvo epizodo Joonglaa Star šova!!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:18 26. Avgust 2020.

    Jp, super Klemen za taksno odločitev, sicer pa uredništvo pozor. Kaya solo je Kaya Kočevar z K.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.