Ko Madonne ni doma, osebje žura

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Madonna je zaradi hrupnih karaok, ki so se odvijale v njeni vili v londonski četrti, prejela opozorilo mestnih oblasti. Če bo z glasnimi zabavami nadaljevala, bo morala plačati kazen.
Oglej si celoten članek

Opozorilo je po poročanju britanskih medijev pevka dobila po tem, ko je njeno osebje 27. junija v londonski vili priredilo zabavo s karaokami, ki je zmotila sosede. Zaradi hrupa so vložili prijavo, opozorilo pa so pevki mestne oblasti pustile kar v poštnem nabiralniku, saj Madonne ni bilo v državi.

Če se bodo glasne zabave nadaljevale, bo morala plačati kazen v višini pet tisoč funtov (okoli šest tisoč evrov) ne glede na to, ali se bo zabavala tudi sama ali ne, saj je lastnica prestižne londonske vile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.