Ko mami zasveti žarnica v glavi ...

Foto: Žurnal24
Oglej si celoten članek

Za uvod se bom kar pohvalila - jaz sem inovator, moja inovacija je stara že četrt stoletja in sicer sušenje perila v, ne boste verjeli, pečici štedilnika.

Hči je bila v drugem razredu OŠ in zvečer mi reče, da ima naslednji dan športni dan, da rabi trenirko, taisto trenirko, ki jo je maloprej umazano prinesla v pranje. Mama je seveda vsestranska, oprala sem jo hitro, a kako jo posušiti, sušilca takrat še nisem poznala. Po naravi sem zelo tehničen tip, marsikaj znam razstaviti, malo manj tudi nazaj sestaviti, a idej mi ne zmanjka, pa se mi je vklopila žarnica, najprej v glavi, potem pa še v pečici! Ja seveda, trenirko bom posušila v pečici.

In sem jo, verjemite, zjutraj je bila trenirka suha, a pojma nimam, kaj je hči prejšnji dan počela z njo, kajti, ko jo je oblačila, sem zaslišala rjovenje, jok in stok, pa sem priletela pogledat, zakaj tuli.

Stala je tam kot največji revček na svetu, oblečena v njeno svetlo roza edino trenirko, pravzaprav ni bila več trenirka, bili so kosi razpadajočega blaga.

Športni dan je preživela v navadnih hlačah, jaz pa sem tuhtala, s čim je uničila trenirko. Seveda ni moja krivica, jaz sem vendar odkrila nov način sušenja, ne pa razpadanja tkanine...ali pač?

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.