Ko pride Zara iz Kmetije, jo čaka znan snubec

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tomaž Jeraj iz Big Brotherja navdušen nad Zaro, ki jo lahko gledamo v šovu Kmetija: Nov začetek.
Oglej si celoten članek

V šov Kmetija: Nov začetek so prišli novi obrazi, med katerimi je tudi postavna kuharica Zara iz Kočevja. 33-letnica se v šovu odlično razume z Matjažem, kar je opazil tudi Nenad in se pošalil, da bi morala glava družine svojega podložnika kaznovati, ker se smuka okoli tekmovalke nasprotne skupine. No, menda ji je tudi Nenad precej naklonjen ...

Temnolaska pa je v oko padla tudi Tomažu Jeraju, nekdanjemu tekmovalcu Big Brotherja. Z Zaro sta si pred njeno vselitvijo v šov dopisovala preko Facebooka in nanj je očitno naredila precej močan vtis. Tomaž je za Žurnal24 namreč povedal, da jo spremlja in opazuje ter da jo bo po šovu povabil na kavo.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.