Ko se igra spremeni v boj za življenje

soba pobega soba pobega soba pobega soba pobega
Vsi umirajo od želje, da bi igrali.
Oglej si celoten članek

Kaj se zgodi, ko družabna igra, vsem znana kot soba pobega, kjer skupina igralcev v tematsko urejenem prostoru združi moči pri reševanju ugank, postane resničen boj za preživetje? Prav to se zgodi šestim igralcem v filmu Soba pobega, kjer se bodo proti vsem pričakovanjem znašli v nevarni igri za življenje ali smrt.

Priljubljena igra, ki so se je že udeležili številni igralci po vsem svetu, je zelo hitro postala svojevrstni fenomen. To je družabna igra, ki brez izjeme zahteva od igralcev timsko delo in komunikacijo. Ekipa mora tesno sodelovati pri reševanju najrazličnejših nalog. Razvozlati mora številne uganke in šifre, da v določenem času doseže zastavljeni cilj – pobeg iz sobe. Film Soba pobega se odvija v taki »sobi«, vendar v povsem drugačnih okoliščinah, in tokrat ne gre za nedolžno igro, temveč za resnično smrtno nevarnost.

Ko šest neznancev dobi skrivnostno povabilo v igro, za katero mislijo, da je običajna soba pobega, navdušeno sprejmejo izziv, zlasti ko se izkaže, da zmagovalca čaka tudi denarna nagrada. Ampak v nasprotju z znanimi sobami pobega, kjer je mogoče zaprositi za pomoč, če se pri čem zatakne, je tukaj kazen za neuspešno nalogo smrt.

Člani ekipe prav kmalu spoznajo, da tokrat niso v običajni nedolžni igri, prav tako pa niso bili izbrani po naključju. Vsi so med seboj povezani, vsak od njih nekaj skriva in vsaka skrivnost je rešitev ene uganke. Zdaj bodo morali združiti moči in spretnosti, da razrešijo sestavljanko in se prebijejo do izhoda iz še nikoli tako nevarne Sobe pobega. Jim bo uspelo rešiti vse zagonetke in pobegniti iz sobe ali bo to njihova zadnja igra?

Vsebina: Sramežljiva študentka fizike Zoey, uporniški Ben, mladi trgovec Jason, vojna veteranka Amanda, nekdanji rudar Mike in ljubitelj Sob pobega Danny dobijo v dar posebno škatlo, ki jih pripelje do sobe pobega, kjer lahko osvojijo 10.000 dolarjev, če bodo razrešili vse zagonetke. Toda ko skuša Ben stopiti iz sobe, da bi si vzel odmor in pokadil cigareto, se pokaže, da so vrata zaklenjena in se je igra že začela. Vstopite z njimi v sobo in odkrijte mračno resnico, ki povezuje vse igralce.

Film v kina prihaja 7. februarja.

Vsi ljubitelji grozljivih filmov se bodo tudi v letu 2019 veselili dogodkov Horror night v kinih Cineplexx. Prvi Horror night s filmom Soba pobega (Escape room) bo v četrtek, 7. februarja, ob 20:00.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.