Ko se na kupu zberejo trije dedi

Foto: Žurnal24 (Foto: Arhiv organizatorja)
Po Domu II. slovenskega tabora Žalec se bo ob 20. uri razlegal smeh. Širokih ust boste obsedeli ob stand up komediji 3-je dedi.smo.
Oglej si celoten članek

Po dveh gledaliških komedijah Ptičja Gripa in Psihiatrija za kadilce se je Kulturno umetniška skupina Reporter Milan odločila, da poskusijo še s klasično standup komedijo.

Trije dedi Dejan Vedlin, Tine Križanič in Matjaž Šalamun-Šalca,vam bodo v uri in pol s svojimi originalnimi nasveti poskušali pomagati pri reševanju vsakodnevnih zapletov na relaciji ženska-moški. Fantje so prepričani, da njihovi prijemi v praksi delujejo.

Vstopnica vas bo stala 14 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.