Ko se sleče ta hrvaški zvezdnik, vam bo hudo vroče, še Niki Zorjan je bilo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Drage dame, Dino Petrić, prijeten tako za uho kot za oko …
Oglej si celoten članek

Postavni mladenič iz Hvara je na družabnih omrežjih presenetil oboževalke s svojim zapeljivim izklesanim telesom. Dino Petrić je povedal, da obožuje fitnes, ko le najde čas. Ima tudi osebnega trenerja, najbolj pa uživa tisti dan v tednu, ko je na treningu boks! To je tudi skrivnost njegove vroče postave! Dino je pred kratkim navdušil s hitom Vino i noč, zdaj pa z mladenko Katarino Grujo osvaja v hitu Sto života. 

Kot zanimivost, Dinu so naši popularni fantje iz Polkaholikov posodili Matica, ki je za hit Sto života posnel latinsko harmoniko v seksi ritmih in se v videospotu z veseljem pridružil Dinotovemu bandu. V spotu pa se za hip pojavi tudi Nika Zorjan, ki je sicer članica iste "glasbene družine" kot Dino - Raay Music (kjer so z Luko Basijem, BQL, Polkaholiki, Maraayo, prava glasbena familija, kot si večkrat pravijo).

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:37 14. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.