Ko se zalomi pokvarjenemu policistu

Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija Foto: Karantanija cinemas Svinjarija
Konec novembra v naše kinematografe prihaja komična kriminalna drama iz Velike Britanije, Svinjarija. V njej boste lahko priča prigodam res pokvarjenega policista.
Oglej si celoten članek

Film, posnet po romanu avtorja kultnega Trainspottinga, nas popelje v burno življenje policista Bruca Robertsona (James McAvoy), ki se redno predaja omamam alkohola, mamil, nepremišljenih seksualnih odnosov in prenažiranja s hitro prehrano.

V največji užitek mu je ustrahovanje in izkoriščanje naivnega prijatelja Clifforda, toda ko mora zavoljo napredovanja razrešiti umor japonskega študenta, se Brucu začne podirati svet pod nogami. Meje med resničnostjo in namišljenimi prividi so vse bolj zabrisane in Bruce se znajde na nezadržni poti fizičnega in psihičnega propada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.