Ko se zbudijo temačne in zlobne sile ...

Skupina žalujočih najstnikov se le stežka sooča z nenadno smrtjo njihove prijateljice. Ko v njeni hiši najdejo starodavno ploščo za klicanje duhov, se njihovo življenje spremeni.
Oglej si celoten članek

V kinematograde prihaja film Ouija, v katerem ima glavno vlogo plošča za klicanje duhov. Odločitev, ki jo sprejmejo žalujoči najstniki, se izkaže za nenajboljšo. 

Ker se le stežka soočajo z nenadno smrtjo njihove prijateljice, se odločijo, da bodo s pomočjo starodavnje plošče za klicanje duhov, imenovane ouija, poskusili vzpostaviti stik s preminulo Debbie. Prebudijo se temačne in zlobne sile iz onostranstva. Ko ne morejo prekiniti stika z drugo stranjo, spoznajo, da ouija plošča ni samo igra. Njihovo življenje se tako spremeni v nepredstavljivo nočno moro, polno strahu in obupa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.