Ko si pri 69-ih videti tako! Srbska igralka buri duhove

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbska filmska igralka Danica Maksimović bo 24. januarja dopolnila 69 let, njena vroča postava in bujno oprsje pa se je očitno nehalo starati pri 39-ih.
Oglej si celoten članek

Danica je na Instagramu objavila serijo zapeljivih fotografij iz savne, kjer je potila svoje pregrešno telo.

A to ni bilo prvič, da je igralka podražila svoje oboževalce. Takole je decembra svoje mokre obline nastavljala v masažni kadi in razvnela sledilce na Instagramu. Danica je sicer priznana srbska igralka, ki ima za sabo več kot 70 filmskih in televizijskih vlog. Znana pa je tudi kot ena prvih srbskih igralk, ki je leta 1992 priznala, da se je zdravila za alkoholizmom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.