Ko si punce dajo duška!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes v kinematografe prihaja komedija Razgibano življenje samskih. Srečanja za eno noč, vsakič z novim partnerjem v mestu, ki nikoli ne spi, še nikoli niso bila tako zabavna!
Oglej si celoten članek

Že od nekdaj poznamo pravi način in napačen način, kako biti samski. In zdaj spoznajte še način od Alice. In Robin. Pa Lucy. Meg. Toma. Davida. V New Yorku vrvi osamljenih src, ki si iščejo svoj par, pa naj bo za trajno vezo, seks ali nekaj vmes. Nekje med spogledljivimi SMS sporočili in srečanji za eno noč si vsi ti neporočeni posamezniki želijo isto: da bi znali biti samski v svetu, kjer se definicija ljubezni nenehno spreminja.

V filmu boste lahko videli celo vrsto slavnih imen. V njem med drugim igrajo Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie, Leslie Mann, Damon Wayans, Jr., Anders Holm, Nicholas Braun, Jake Lacy, Jason Mantzoukas ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.