Ko študent na rajžo gre

Foto: Borut Midlil / Mediaspeed
Foto: Borut Midlil / Mediaspeed
Več tisoč študentov, maske in znane glasbene skupine.
Oglej si celoten članek

Študentski domovi bodo danes že 12. zapored gostili študentsko pustovanje. Glavni del programa bo namenjen glasbeni ponudbi, ki jo bodo sestavljale najodmevnejše slovenske glasbene skupine Tabu, Crossfire, Rok 'n' Band in I.C.E., manjkale pa ne bodo niti maske.

Nagrade za izvirnost
Pustnega rajanja se vsako leto udeleži najmanj tri tisoč večinoma našemljenih študentov, najboljše skupinske in individualne maske pa so tudi nagrajene.

Vstopnice za zabavo v maskah, ki se bo v ogrevanem šotoru v naselju Rožna dolina začela ob 18. uri, stanejo 10 evrov, prvih 500 udeležencev pa bo dobilo slasten pustni krof. Organizatorji obljubljajo tudi glasbeno presenečenje, ki pa do danes ostaja velika skrivnost. Najbolje, da preverite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.