Ko ti stanovanje opremi Armani

Foto: Žurnal24 Armanijeva kolekcija pohištva je še bolj minimalistična kot njegove modne kolekc
Italijanska modna legenda Giorgio Armani že dolgo ne oblikuje le modnih kosov, ampak podpisuje tudi opremo za stanovanja.
Oglej si celoten članek

Zaljubljenci v prepoznavni Armanijev minimalizem bodo lahko na svoj račun prišli v Rimu, kjer bosta 75-letni Italijan in njegova Armani/Casa opremia malo več kot šestdeset razkošnih stanovanj. "Armanijeva stanovanja" bodo uredili v veliki, stari večstanovanjski hiši in sosednjih novozgrajenih objektih na ulici Cavour, ki povezuje železniško postajo Termini in rimski Forum. Ulica Cavour, ki se od Terminija počasi spušča proti Forumu in Koloseju, na njej pa je veliko hotelov, sicer ni del kakšne od najbolj razkošnih četrti v italijanski prestolnici, ima pa odlične prometne povezave in investitorji upajo, da bo projekt Cavour220, kot so poimenovali stanovanjski kompleks z Armanijevim podpisom, dvignil njen ugled.

Moderno sredi zgodovinskega
Da vse skupaj ne bo od muh, dokazuje podatek, da bo imelo vsako stanovanje, ki bodo v šestih med seboj povezanih stavbah, drugačen tloris. Predloge za notranjo opremo in zaključne podrobnosti bo izdelala Armani/Casa, ki jo je leta 2000 ustanovil Armani, a zadnjo besedo bodo imeli lastniki stanovanj. Kompleks bo predvidoma vseljiv v prvi polovici leta 2010, Giorgio Armani, ki ime med drugim posoja tudi restavracijam, barom, kavarnam, hotelom in celo knjigarni – vse našteto je seveda njegovo –, pa je povedal, da bo "Cavour220 moderno življenjsko okolje v zgodovinskem delu Rima".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.