Ko zadiši po smrti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Parfum. Nova dišava obljublja vonj po razpadajočih truplih.
Oglej si celoten članek

Bizarno. Dišavo z vonjem po smrti si je omislila Raychelle Burks iz Nebraske. Dišava je rezultat projekta, ki ga je tri leta izpopolnjevala študentka z Univerze v Nebraski. Kot da dišava z vonjem po spermi, ki je pred časom luč sveta ugledala s pomočjo Lady Gaga, ne bi bila dovolj bizarna, so jo želeli prekositi snovalci dišave z vonjem po pici. Pico in spermo bo zagotovo prekosil nov vonj, ki prihaja iz Amerike, če ne z opojnim vonjem, pa zagotovo z rdečimi številkami, saj mu poznavalci ne pripisujejo pretirane prodajne uspešnosti.

Dišava Eau De Death z vonjem po smrti diši podobno, kot dišijo razpadajoča trupla. Snovalka pravi, da dišava ni namenjena lepotičenju, temveč preživljanju. Svojo stvaritev je utemeljila z argumentom, da bo dišava človeško raso rešila pred zombiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.