"Ko zberem 300 tisoč sledilcev, pokažem joške"

Foto: Twitter Adrianne Curry Foto: Twitter Adrianne Curry Foto: Twitter Adrianne Curry
Adrianne Curry, zmagovalka prve sezona šova Ameriški top model, svoje atribute zelo rada kaže svojim sledilcem na Twitterju, zdaj pa jih je še dodatno vzburila z besedami, da se bo popolnoma razgalila. Ko zbere 300 tisoč sledilcev.
Oglej si celoten članek

Adrianne Curry na Twitterju trenutno sledi nekaj več kot 275 tisoč sledilcev, torej ji manjka še približno 25 tisoč sledilcev, da bo izpolnila svojo obljubo. Zvezdnica je namreč obljubila, da se bo ob "magični" številki 300 tisoč razgalila in svojim oboževalcem končno pokazala svoje prsi.

Njen profil je tudi sicer poln izzivalnih in provokativnih fotografij, na katerih brez sramu kaže svoje čare, le da na nobeni fotografiji ni povsem gola, saj vse nekako prepušča domišljiji. To pa se bo zelo kmalu spremenilo, saj se število sledilcev iz minute v minuto povečuje. Če tudi vas zanima, kako nas bo Adrianne presenetila ob številki 300 tisoč, hitro postanite njen sledilec, če to še niste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.