Ko žena postane nagajiva

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Čutil sem, da jo pošteno meče. Že ves dan je skakljala po hiši in mimo mene vsakokrat prišla bolj revno oblečena.
Oglej si celoten članek

Takšna je ponavadi kadar sva tik pred dopustom in tudi tokrat ni bilo nič drugače. 

Trudil sem se usposobiti računalnik, a kaj, ko nisem mogel misliti na delo saj mi je na pol gola lepotica skakala pred očmi.

Pomerjala je poletna oblačila in se mi hodila kazat. Prvič je prišla v sobo oblečena v top majčko in vroče hlačke svetlo modre barve.

Njena ritka je bila v njih videti kot narisana. Spodnji del napetih hlebčkov je kar pošteno kukal izpod minimalistične tkanine, njena češpljica pa se je jasno izrisala in mi mešala glavo.

Napete prsi so kratko majico držale stran od ravnega trebuha in imelo me je, da bi skočil k njej, ji roke zarinil pod njo in se oklenil čudovitih joškov, ki so mi vsak povzročali dan tako zelo hude skomine.

Naslednjič je prišla nazaj v kopalkah. Spodnji del tanga, zgornji pa je prav tako več odkril kot skril.

Imel sem trdega, priznam. Želel sem jo nažgati kar tam, naslonjeno preko računalniške mizice, s katere bi predhodno vse zmetal na tla.

Vedel sem, da se bova dala dol, a želel sem si še nekaj časa uživati v njeni predstavi. Ko je prišla pred mene tretjič pa je bila pečena.

Oblečena je bila v kratko krilo s škotskim vzorcem, si nadela belo srajco zavezano nad popkom in pustila globok izrez, da se je jasno videlo čudoviti joški, ki sta se prosto zibali zadaj.

Bila je zares hudičeva in pripravljena na igro, saj si je celo dolge lase spela v dva čopka ob strani.

»To je pa za to, da lažje primeš od zadaj.« Je dejala in se sklonila preko klubske mize na način, da mi je jasno pokazala, da pod krilom nima ničesar.

Poletel sem proti njej, jo zgrabil od zadaj, mesil polni dojki in se ji z nabreklino v hlačah naslonil na napeto ritko.

Ostala je naslonjena na mizico in nagajivo pričela vrteti z boki. Dvignil sem ji krilo preko ritnic in se zagledal v prelepo ritko, ki je poplesovala pred menoj. Sklonil sem se k njej, da bi ji podaril nekaj poljubov, nato pa me je zaneslo in sem pokleknil na tla. Od spodaj sem imel lep razgled na pobrito lepotičko, ki se je medila v soku pohote pred menoj.

Še nekoliko bolj sem ji razmaknil noge in se z jezikom povsem približal češpljici, ki je naslednji trenutek končala pod njim. Nežno je zaječala, ko sem z vrhom jezika obiskal nabrekli gumbek, nato pa ga zapičil v pohotnico in skušal priti čim dlje. Med nogami me je žgalo in tiščalo, zato sem potegnil kratke hlače navzdol in zraven seveda tudi spodnjice. Začutil sem svobodo, trdega tiča pa popestoval v desnici.

Bil je več kot pripravljen in nisem mogel več čakati, ter se mučiti. Vstal sem, med tem še enkrat poljubil lepi ritnici, nato pa se prijel za tiča, ki mi je boleče nabreknil, ter ga porinil v navlaženo mucko.

Počutil sem se kot gospodar sveta, se ponosno postavil in z rokama objel zadnjico pred seboj. S prsti sem šel naprej, se oklenil vitkih bokov, ter jo pričel vleči k sebi. Bil sem globoko v njej, ona pa je ječala pred menoj in mi pela hvale.

Med vse bolj divjim nabijanjem sem se spomnil na njena dva čopka, ju poiskal z rokama in z občutkom potegnil nazaj, da je nekoliko privzdignila glavo. Bila je nasmejana in zadovoljna, jaz pa sem se tresel od vzburjenja kot bi pravkar zaužil liter kave.

V spodnjem delu trebuha mi je vrelo, moda mi je vleklo navznoter, pogled na njeno napeto ritko pa je le še povečal mojo pohoto. Bilo je tako lepo v njej, tako tesno, z rokama sem počasi segel proti prostim joškom, se jih pošteno oklenil in z vsakim naslednjim sunkom prihajal kot zmešan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.