Ko zvezdnice pokažejo čisto vse

Foto: Profimedia Terri Hatcher v filmu The Cool Surface Foto: Profimedia Salma Hayek v filmu Frida Foto: Profimedia Scarlett Johansson v filmu A Song for Bobby Long Foto: Profimedia Reese Witherspoon v filmu Twilight Foto: Profimedia Gwyneth Paltrow v filmu Velika pričakovanja Foto: Profimedias Demi Moore v filmu Striptiz Foto: Profimedia Marion Cotillard v filmu Les Jolie Choses Foto: Profimedia Marisa Tomei v filmu Rokoborec Foto: Profimedia Charlize Theron v filmu The Burning Plain Foto: Profimedia Penélope Cruz v filmu Zlomljeni objemi Foto: Profimedia Halle Berry v filmu Mečarica Foto: Profimedia Margot Robbie v filmu Volk z Wall Streeta Foto: Profimedia Katie Holmes v filmu The Gift Foto: Profimedia Eva Green v filmu Sanjači Foto: Profimedia Anne Hathaway v filmu Ljubezen in druge droge Foto: Profimedia Kirsten Dunst v filmu Melanholija Foto: Profimedia Olivia Munn topless in Vroči Mike Foto: Profimedia January Jones v filmu Sweetwater Foto: Profimedia Lindsay Lohan v filmu The Canyons Foto: Žurnal24 Katarina Čas
Naša Katarina Čas se je, ko je v filmu Volk z Wall Streeta odvrgla čisto vse krpice, pridružila četici svetovno znanih igralk, ki so se prav tako brez sramu gole pokazale svetu.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj igralk se je pred kamero pokazalo zgolj v evinem kostumu. Preverite, katere so bile tako pogumne oziroma drzne, kot je bila naša Katarina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:01 30. Marec 2014.

    zaradi joškov in riti?

  • 08:49 29. Marec 2014.

    navadne kur---

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.