Ko zvezdniki igrajo zvezde

Foto: Blitz Film & Video Distribution Moj teden z Marilyn Foto: Reuters/youtube.com Meryl Streep kot železna lady. (Foto: Reuters/youtube.com) Foto: Žurnal24 Kraljev govor Foto: Youtube Leonardo DiCaprio, J. Edgar Foto: Continental Film Zmagovalec Foto: Kolosej La Vie en ROse Foto: Kolosej Frida Foto: Kolosej Ray Foto: Kolosej socialno omrežje Foto: Reuters Muhammad Ali in Will Smith Foto: Youtube Chaplin Foto: Kolosej Capote Foto: Youtube Game Change Foto: Reuters/YouTube Andre 3000, Jimi Hendrix Foto: Youtube Erin Brokovich
Upodobiti slavno osebnost na velikih platnih so sanje številnih zvezdnikov. Nekaterim je uspelo in so bili za to še nagrajeni.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.