Kobilice na pici

Foto: Žurnal24 (Foto: Metro)
Lastnik picerije v avstralskem mestu Mildura z novo sestavino za pice služi mastne denarce.
Oglej si celoten članek

Potem ko je v zadnjih nekaj dneh mesto preplavilo na milijone kobilic, je župan Glenn Milne prišel na idejo, da mesto nepovabljene živali izkoristi v svoj prid. "Kobilice so hrustljave, okusne in primerne za dodatek k pici. Najbrž jih bom jedel še potem, ko jih v mestu ne bo več," je povedal.

Lastnik picerije Joe Carrazzal je idejo toplo pozdravil. "Kobilice so po vsem mestu. Grem le ven, jih nekaj naberem in jih dam v pečico. Pice s kobilicami so postale zelo priljubljene."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.