Koga vse so povabili na pogreb?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pogreba v soboto umrle pevke Whitney Houston se bodo lahko udeležili le redki izbranci, saj bo slovesnost potekala v ožjem krogu družine in njenih prijateljev. Uradno povabilo je zdaj prejel tudi pevkin nekdanji mož Bobby Brown.
Oglej si celoten članek

Družina umrle pevke Whitney Houston se je kljub prvotnemu nasprotovanju več članov družine, da bi povabili pevkinega nekdanjega moža Bobbyja Browna na njeno pogrebno slovesnost, premislila in ga vseeno povabila na obred. "Družina je v zadnjem trenutku začutila, da bodo s tem zagotovili mir na pogrebu, čeprav so bili nekateri člani družine proti," je za TMZ razkril neimenovani vir. Bobbyja namreč nekateri člani družine delno krivijo za pevkin propad.

Med drugim se bodo zasebne pogrebne slovesnosti, ki bo potekala v baptistični cerkvi v njenem rojstnem kraju Newark, udeležili tudi hollywoodski igralec Kevin Costner in glasbeni mogotec Clive Davis, ki nameravata imeti slavnostni govor, njena botra, kraljica soula Aretha Franklin in Stevie Wonder, ki naj bi ob tej priložnosti tudi zapela, Oprah Winfrey, Alicia Keys, Tyler PerryDionne Warwick, Brandy, Ray J. in Chaka Khan. Po slovesnosti jo bodo k zadnjemu počitku položili na pokopališču v bližnjem Westfieldu, ob njenem očetu Johnu Russellu Houstonu, ki je umrl leta 2003.

Oboževalci legendarne pevke, ki so jo našli mrtvo preteklo soboto v kadi v njeni hotelski sobi hotela Beverly Hilton, pa bodo lahko pogrebno slovesnost spremljali tudi na malih zaslonih, saj bo prenos potekal v živo.

Po pogrebu na koncert

Whitneyjin bivši mož Bobby, s katerim sta bila poročena od leta 1992 do 2007, pa bo le nekaj ur po pogrebni slovesnosti nastopil na koncertu v Connecticutu, ki je napovedan za zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.