Koliko bonbonov ima 200 kilokalorij?

Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo Foto: WiseGEEK Živilo
Koliko je 200 kilokalorij v različnih živilih? Bi skodelico korenja zamenjali za deset gumijastih medvedkov?
Oglej si celoten članek

Veliko kilokalorij se pogosto skriva v živilih, na katere tudi tisti, ki skrbno štejejo kilokalorije, radi pozabljajo. Na primer v kečapu in maslu. Zanimivo primerjavo med živili so pripravili na priljubljeni strani WiseGEEK, kjer so se osredotočili na porcije priljubljenih živil. Vsaka fotografirana porcija živil vsebuje 200 kilokalorij. Bi dobri dve pesti čipsa ali pa deset gumijastih medvedkov zamenjali za zvrhan krožnik zelene ali skodelico korenčka?

Primerjavo porcij poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.