Koliko so vredna oblačila Harper Beckham?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Modni kritiki se radi pošalijo, da je Harper živi modni dodatek Victorie Beckham. Kako tudi ne, ko pa je le 15 mesenčna deklica postala že prava modna ikona. Vas zanima, koliko so vredna njena oblačila?
Oglej si celoten članek

David in Victoria Beckham svoji princeski privoščita čisto vse. Čeprav se sama tega še ne zaveda, je prisrčna Harper že postala prava mini modna ikona, v njeni omari pa naj bi se skrivala oblačila (namenjena njeni trenutni starosti) v skupni vrednosti več kot 6.500 evrov. Najdražji kos naj bi bila oblekica, za katero sta Beckhamova odštela malo manj kot 800 evrov, Harper pa jo je, do sedaj samo enkrat, nosila na sprehodu z očetom.

A nekateri se prašujejo, zakaj Harper garderobno omaro sploh potrebuje. Deklice namreč do sedaj še niso videli dvakrat v enakih oblačilih. Upamo le, da starša vsaj kdaj pomislita tudi na krizo in da dragocena oblačila podarita tistim, ki bi jih z veseljem nosili večkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:04 4. November 2012.

    podpis.

  • 13:34 4. November 2012.

    Kakšna usrana nečimernost. Ta mala Harper se itak ne zaveda še svojega obstoja. Tako bebasto preseravanje polpismenega fuzbalista je milorečeno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.