Kolo kot modni dodatek

Foto: Bikebelle.com kolo Foto: Bikebelle.com kolo Foto: Mestnokolo.si kolo Foto: Mestnokolo.si kolo Foto: Leonardo-dekor.si kolo
Preobrazba. Bodite ustvarjalni in z nekaj mini detajli kolo prilagodite svojemu osebnemu slogu.
Oglej si celoten članek

Kolo. Naj ne bo le prevozno sredstvo, z njim pokažite tudi svoj osebni slog in da imate svoje kolo res radi. Popestrite ga s kakšnim posebnim zvončkom, izberite košaro v svoji najljubši barvi, če ste ustvarjalni, ga lahko prebarvate ali pa si zašijete prevleko za sedež. Nadenite kolesu pomladni videz s cvetlicami, zamenjajte držala za ročke, nikar ne pozabite na varnost in ključavnico, da vas bodo slišali, pa na krmilo namestite hupo. Potep se lahko začne!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.