"Komarji jedo mojo vagino"

Foto: Discovery
Foto: Discovery
Tekmovalci bizarnega resničnostnega šova Naked and Afraid se morajo spopadati z nenavadnimi težavami.
Oglej si celoten članek

Naked and Afraid (Goli in prestrašeni, op. p.) je resničnostni šov, ki ga predvaja program Discovery, tekmovalci pa so v divjini prepuščani sami sebi. V divjini, kamor lahko iz sodobnega sveta prinesejo le eno stvar po lastnem izboru, so, kot pove že naslov šova, povsem goli.

In ravno popolna izpostavljenost amazonskemu gozdu je za tekmovalce pravi izziv, saj se morajo spopadati z žuželkami, ki jih niso še nikoli videli, zaradi golote pa imajo z njimi nemalo težav. Ena od tekmovalk je denimo trpela hude muke, ko so se komarji lotili njenih intimnih predelov. "V tem trenutku jedo mojo vagino, grozno je!" je stokala pred kamero in nadaljevala: "Zlezli so mi v vagino, pojedli mi bodo intimne dele, samo še vprašanje časa je." Kasneje je v solzah povedala, da hoče domov.

Nova sezona šova na spored Discoveryja prihaja to nedeljo zvečer, v novih epizodah pa boste med drugim lahko videli, kako tekmovalci jedo kače, podgane, ščurke, nekateri pa zaradi pomanjkanja vode celo halucinirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:49 14. Marec 2014.

    KAJ, KOMARJI VEDO, KAKO SMRDI VAGINA?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.