Končal se je še en zvezdniški zakon

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca Diane Lane in Josh Brolin se po osmih letih zakonskega življenja ločujeta.
Oglej si celoten članek

Ločitev je že potrdil njun tiskovni predstavnik, reviji Us Weekly pa je neimenovani vir povedal: "To odločitev sta sprejela skupaj. Prijateljsko. V ozadju ni nič grdega."

Diane in Josh sta se poročila avgusta leta 2004. Skupnih otrok nista imela, sta jih pa pripeljala v zakon. Diane se je v prejšnjem zakonu rodila hčerka Eleanor, Joshu pa sin Trevor in hčerka Eden.

Njun zakon se je sicer začel zelo burno. Štiri mesece po romantični poroki je Diane poklicala policijo, ker jo je mož udaril. Pozneje sta izjavila, da je šlo za nesporazum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.