Končana še ena romanca

V novo leto sta pevka Taylor Swift in igralec Jake Gyllenhaal zakorakala kot samska.
Oglej si celoten članek

"Njuna kratka zveza je končana. Končala se je prejšnji mesec," je povedal neimenovani vir za People. Razloga za razhod zvezdnika nista navedla, njuna predstavnika pa razhoda še nista komentirala.

Božične in novoletne praznike sta preživela narazen, prav tako nista skupaj praznovala svojih rojstnih dni – Taylor je praznovala 13. decembra, Jake pa 19. decembra. Taylor je novo leto pričakala na zabavi v Nashvillu, Jake pa je bil v New Yorku.

Nazadnje so par skupaj videli na začetku decembra. Njuna romanca je bila zelo kratka, prvič pa so ju skupaj opazili oktobra lani v zaodrju oddaje Saturday Night Live.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.