Koncert Glenn Miller Orchestra ODPADE

Foto: Žurnal24 Sobotni koncert ODPADE.
Zaradi premajhnega zanimanja odpade sobotni koncert Glenn Miller Orchestra v ljubljanski Hali Tivoli.
Oglej si celoten članek

Sobotni koncert Glenn Miller Orchestra odpade zaradi izjemno majhnega zanimanja zanj. Organizator se je na podlagi splošnega nizkega interesa za nakup vstopnic odločil, da prekliče nastop omenjenega orkestra, ki bi se moral zgoditi to soboto, 22. decembra, v Mali dvorani Hale Tivoli.

Zaradi odpovedi koncerta žal ne moremo izpeljati nagradne igre, ki smo jo pripravili za vas.

Obiskovalci, ki so že kupili vstopnice, bodo povrnjen denar lahko prejeli na tistem prodajnem mestu, kjer so vstopnico tudi kupili. Organizator se opravičuje za nastali položaj in prosi za razumevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.