Končna postaja: klinika za odvajanje

Foto: Žurnal24 Ronnie Wood zadnje leto polni strani tabloidov. (Foto: AFP)
Ronnie Wood, ki se je po oddihu z 19-letno Jekaterino Ivanovo vrnil v Veliko Britanijo, je odšel na zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Njegova tiskovna predstavnica je sporočila, da se je 61-letni Wood odločil poiskati pomoč. Po tednu dni polnjenja naslovnic časopisov zaradi afere z mlado Rusinjo naj bi Wooda le srečala pamet.

Wood naj bi se skesan vrnil k svoji ženi, nekdanji manekenki Jo Wood, s katero je poročen 23 let. Jo naj bi za Ronnijevo afero izvedela od njega samega, saj naj bi ji povedal, da je na Irsko odpeljal Jekaterino. Pri omehčanju žene naj bi mu pomagal sin Jesse, ki si želi le, da bi bilo z očetom vse v redu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.