Končno! Naše oddaje zavzele mlade in sveže TV voditeljice

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kakšne lepotice!
Oglej si celoten članek

Po dolgi eri znanih voditeljskih obrazov, kot so legendarni Miša Molk, Jonas Žnidaršič, Peter Poles, Lado Bizovičar, Jasna Kuljaj, Mojca Mavec in drugi prekaljeni TV obrazi, se medijske hiše vse bolj pogosto odločajo za svež veter. 

Tako je TV Slovenija lansko leto na EMI dala prostor mladi voditeljici, igralki in komičarki Maji Pinterič, ki je kasneje osupnila tudi s fotografijami v Playboyju, letos pa paradno razvedrilno oddajo V petek zvečer skupaj z Blažem Švabom vodi mlada radijska voditeljica, plesalka in igralka Melani Mekicar. Za svežo kri so se odločili tudi na eni izmed komercialnih televizij, Planet TV, ko so voditeljski stolček magazinske oddaje Planet Vau ponudili mladi pevki Gaji Prestor. Vse tri voditeljice so dobrodošla novost, verjetno pa bodo pred TV ekrane privabile tudi mlajše gledalce, saj imajo na družbenih omrežjih široko mrežo oboževalcev.

Medtem pa se je POP TV v tej sezoni odločil za reciklažno nekdaj priljubljenih TV obrazov in ponovno priložnost za vodenja dal Taijiju Tokuhisa in Niki Ambrožič Urbas, resničnosti šov te pomladi, Sanjski moški, pa vodi Peter Poles.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:28 30. Maj 2021.

    zaprite to gnilo rtv, ukinte naročnino za ta gnil program

  • 16:40 30. Maj 2021.

    V prvem mesecu sem prejel 23785 ameriških d0larjev, zadnji mesec pa 29847 dolarjev, samo delal sem od spleta od doma. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.