Končno spregovorila o Heathovi smrti

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Skoraj tri leta po smrti igralca Heatha Ledgerja, ki je umrl zaradi prevelikega odmerka zdravil, je njegovo nekdanje dekle Michelle Williams prekinila tišino in končno spregovorila o težki izgubi.
Oglej si celoten članek

"Morda se sliši čudno, a pogrešam tisto leto, ko je umrl. Vseh tistih možnosti, ki so takrat obstajale, zdaj ni več," je Michelle opisala mesece, ki so sledili po Heathovi smrti. "Ni se mi zdelo tako neverjetno, da bi ga lahko nenadoma zagledala pred vrati ali pa da bi se pojavil za grmom. Tisto leto je bilo moje mišljenje zelo čarobno in težko mi je, da se vse bolj oddaljujem od tega."

 

Michelle, ki je igralca spoznala med snemanjem filma Gora Brokeback, pravi, da po svoje razume, zakaj jo ljudje še vedno povezujejo s tragedijo, pa čeprav je bilo njeno razmerje s Heathom v času njegove smrti že končano. "Lahko najdem pomen v okoliščinah njegove smrti, dejanska smrt pa je brez pomena."

 

Foto: Žurnal24 Michelle Williams Ryan Gosling

Tridesetletna igralka je še povedala, da ji je med težkim obdobjem najbolj pomagala knjiga The Year of Magical Thinking (Leto čarobnega mišljenja), saj je v njej našla veliko opore. "Proti solzam sem se najlažje borila s stavkom: 'Ko si resnično izgubil vse, je najmanj, kar lahko narediš, da v izgubi postaneš bogat'".

Po težkem obdobju pa je Michelle končno le našla nekaj sreče. Že nekaj časa je namreč zaljubljena v igralca Ryana Goslinga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.