Končno srečna! v neresničnem svetu

Foto: Marc Andrea Končno srečna
Kako je lahko ženska poznih srednjih let resnično srečna v neresničnem svetu, vam bo ob 19.30 v Kino Železar Jesenice v monokomediji Končno srečna! pokazala Desa Muck.
Oglej si celoten članek

Pisateljica, filmska in gledališka igralka, humoristka in televizijska zvezda Desa Muck se bo predstavila v lastni monokomediji o Ljubici, dokončno osamljeni ženski poznih srednjih let, ki je svoje življenje preselila v računalnik in že dvanajst let ni šla iz hiše. Tudi preživlja se preko računalnika. Vsi njeni odnosi se dogajajo v medmrežju, kjer ima svojo resnično ljubezen in virtualne ljubimce, ima sovražnike in prijatelje, s katerimi manipulira pod izmišljenimi imeni. Tudi njen odnos s sinom poteka le preko računalnika. Tako zelo laže sama sebi in vsem ostalim internetnim zvezam, da je zanjo njen virtualni svet povsem resničen.

Končno srečna! je duhovit, sproščujoč, protistresen in inteligenten vpogled v to, kako se v dobi interneta vsi naši najbolj vitalni odnosi iz sveta, ki je brbotal in vrel od čustev in čutnosti ter telesnih, neposrednih stikov, nezadržno selijo v navidezno anonimno in varno ter neskončno bogato medmrežje, z neštetimi možnostmi za drugačno življenje.

Cena vstopnice je neznana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.