Kondom za tri tisoč evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na erotični avkciji v Parizu so prodali 900 erotičnih predmetov, ki so dosegli skupno vrednost več kot 650 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

915 risb, skulptur in knjig, ki segajo vse od starega Egipta pa do zgodnjega 20. stoletja, je bilo zbrano v zasebni zbirki, ki jo je zbiratelj dopolnjeval 35 let. Celotno kolekcijo so prodali na avkciji v Parizu. Večino kolekcije so pokupili francoski in tuji kupci (po večini iz Azije), za 650 tisoč evrov.

Kondom iz 19. stoletja

Avkcija se najbolj ponaša s kondomom iz 19. stoletja, ki je bil prodan za tri tisoč evrov, kar je sedemkrat več, kot so sprva načrtovali. Kolekcija erotičnih fotografij, ki so jih posneli v 19. stoletju, so prodali za 24 tisoč evrov. Na avkciji pa so se znašli tudi kuponi, ki so služili kot plačilno sredstvo v bordelih za plačilo prostitutkam.

Vse izdelke, ki so jih prodali na avkciji, si oglejte tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.