Konec hollywoodske ljubezni: Kritike so ji prišle do živega

Foto: Profimedia
Ewan McGregor je menda spet samski.
Oglej si celoten članek

Igralec Ewan McGregor je lani po 22 letih zakona zapustil ženo Eve Mavrakis, s katero ima štiri hčerke. Zvezdnik se je med snemanjem serije Fargo namreč zagledal v svojo 33-letno soigralko Mary Elizabeth Winstead, s katero se je že kmalu po tem, ko je svet izvedel za ločitev, pokazal v javnosti. 

Winstead pa je igralca menda že zapustila, ker so ji kritike oboževalcev prišle do živega. "Mary je bilo sram, ko so jo označili za razdiralko zakonov. Ewan je zanjo končal svoj zakon, sedaj pa se zdi, da je izgubil obe,“ je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.