Konec ljubezni med Russellom in Katy

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trajalo je le dobro leto. Britanski igralec in komik Russell Brand je vložil zahtevo za ločitev od soproge, pevke Katy Perry.
Oglej si celoten članek

Da so težave v raju, rumeno obarvani mediji pišejo že dalj časa. Zdaj kaže, da je bila mera dokončno polna med božičnimi prazniki, ki naj bi jih preživela ločeno.

Šestintridesetletni Brand in 27-letna Katy sta se spoznala leta 2008, v zakonski jarem pa skočila oktobra lani. Zahtevo za ločitev je Brand vložil v Los Angelesu, kot vzrok pa navedel stare dobre nepremostljive razlike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.