Konec Majine in Anžetove pravljice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Maja Keuc in plesalec Anže Zalar nista več par.
Oglej si celoten članek

Že dolgo se je govorilo, da Maja Keuc ne uživa več v objemu ministrovega sina in plesalca skupine Maestro Anžeta Zalarja, pevka pa je govorice po poročanju Slovenskih novic končno tudi uradno potrdila in pojasnila, da z Anžetom nimata več potrebe po usklajevanju svojih obveznosti.

Tolažita se drugje

Anže je na enem izmed družabnih omrežij že objavil fotografijo, na kateri se smehlja v družbi neznane prijateljice iz Los Angelesa, s katero sta si izmenjala sporočilca, kako zelo se pogrešata in da jo bo plesalec ob prvi priložnosti obiskal v L. A.-ju.

Keučeva pa se je pred dobrim mesecem vrnila iz Londona, kjer je uživala v družbi Omarja Naberja.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:54 20. Oktober 2011.

    Marš u3pm z očetom in mamo skupaj.

  • zic
    19:25 20. Oktober 2011.

    hvala bogu, da nista več skupaj...Ona je tko ohola smrklja, da ji ni para...so jo razni DJ-ji že metali iz …

  • 18:17 20. Oktober 2011.

    kva pa, če bo od senice pajaca zdej kap sunla?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.