Konec nove romance Kanye Westa, ki se je komaj dobro začela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Očitno mu ni uspelo prepričati lepotice ...
Oglej si celoten članek

Raper, oblikovalec in nekdanji ameriški predsedniški kandidat Kanye West je po razhodu od Kim Kardashian, ki je ločitvene papirje vložila februarja, uteho našel v dolgoletni prijateljici, lepotici Irini Shayk. Paparaci so ju junija ujeli v francoski Provansi, kjer je raper praznoval rojstni dan. Zvezdnika naj bi se takrat videvala že nekaj tednov, a je bila njuna romanca povsem neobvezujoča, kot je za Page Six povedal vir.

Foto: Profimedia irina shayk

Očitno pa se njuno prijateljevanje ne bo razvilo v kaj več, saj je Irina raperja nedavno gladko zavrnila. Ta jo je povabil na modno revijo v Pariz, a je lepotica vabilo odklonila, saj si ne želi, da ju v medijih omenjajo kot par. Viri pravijo, da ima Westa sicer zelo rada kot prijatelja, a da si ljubezenskega razmerja z njim zaenkrat še ne želi.

Medtem ko Westu lepotice kar bežijo, pa to ne velja za njegovo bivšo soprogo Kim Kardashian. Kim je za nov obraz svoje modne znamke Skims namreč "ujela" legendarno Kate Moss in razkrila, da sta z lepotico zasebno tudi prijateljici. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.