Konec še enega zakona

Foto: Žurnal24 Heath Ledger in Michelle Williams, ko sta bila še srečno zaljubljena.
Po treh letih se je končala še ena hollywoodska romantična zveza, in sicer med Heathom Ledgerjem in Michelle Williams.
Oglej si celoten članek

Po navedbah revije People se razhajata hollywoodska igralca Heath Ledger in Michelle Williams. Skupaj sta bila tri leta, sad njune ljubezni pa je skoraj dveletna hčerka Matilda. Vir blizu para je povedal, da je bil njun zakon že nekaj časa na majavih tleh, poskušala pa sta narediti vse, da bi ostala skupaj. Njuna ločitev je bila sporazumna in ostajata prijatelja, je še znano.

Igralca sta se spoznala na snemanju filma Gora Brokeback leta 2004. Že od samega začetka so se med njima kresale iskrice, vedo povedati njuni soigralci, med drugim Jake Gyllenhaal in Anne Hathaway. Hčerka Matilda se je rodila leto dni pozneje, Heath pa je svojo izbranko poimenoval popolna mamica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.