Konec tedna med živalicami

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Počitnice so čas za pustolovščino. Doživite jo na taborjenju v ljubljanskem živalskem vrtu, ki se ga lahko udeležite vsak petek in soboto popoldne, domov pa se boste vrnili naslednji dan po 12. uri. Pa lahko noč!
Oglej si celoten članek

Po prihodu v Živalski vrt Ljubljana ob 15. uri se boste ob pomoči nekaterih udomačenih živali spoznali z vašimi soavanturisti. Ogledali si boste del živalskega vrta, hranili in doživljali nekatere živali, nato pa boste spoznali delo oskrbnikov, med drugim tudi to, kako spravijo žirafo spat. Iz ograde boste opazovali druge obiskovalce, kot jih vidijo živali.

Sledi večerja, ki si jo boste pripravili ob tabornem ognju, igrali se boste družabne igre, peli in se razporedili po šotorih. Ponoči bo čas za obisk nočno aktivne živali in tistih, ki trdno spijo.

Tudi sami boste nato zaspali, zjutraj pa zgodaj vstali in opazovali živali pri prebujanju. Po jutranji telovadbi z giboni bo sledil medvedji zajtrk in jutranja toaleta – k slonu pod tuš in k medvedom na zajtrk. Udeležili se boste male šole za oskrbnike. Za slovo boste slona "zavili" v škatlo in poslali lepe pozdrave domov.

Cena taborjenja je 25 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.