Konec z Brangelino?

Foto: Žurnal24
Po tem, ko je Angelina našla Brada v postelji z varuško njunih otrok, se mora sedaj spopasti s še hujšo tekmico. Brad je namreč uteho poiskal kar pri svoji bivši ženi.
Oglej si celoten članek

Brad išče uteho pri svoji bivši. © Flynet/JLP

 
Jennifer Aniston , ki se je pred kratkim razšla s fantom Johnom Mayerjem , je očitno začutila priložnost in težave zvezdniškega para Brangelina obrnila sebi v prid. Medtem ko v New Yorku snema svoj najnovejši film The Baster , se je odločila, da bo Brada povabila kar na večerjo.

Vedno večje težave v raju
Bradu je bila zamisel o večerji z bivšo ženo zelo všeč, a je o tem vseeno želel obvestiti Angelino. Ta pa je bila nad zmenkom vse prej kot navdušena. Njeni prijatelji trdijo, da je šokirana in prizadeta, Bradu pa je še zagrozila, da bo z otroki zapustila mesto. 46-letni igralec je želel z materjo svojih otrok zgladiti spor, a ta se ne da. Tako se je par Brangelina odločil za premor, vendar pa zlobni jeziki pravijo, da ločitev ni le začasna.

Jennifer Aniston se tako očitno spet nasmiha sreča in bo morda končno dobila nazaj moškega svojih sanj. Angelina pa je vedno bolj obupana. Z oskarjem nagrajena igralka naj bi bila izjemno ljubosumna in ne vidi več nobenega izhoda. Najprej je njihovo idilično življenje pokvarila varuška, nato Bradove pivske težave, zdaj pa se je zopet pojavila Jen. V vsej tej zmedi pa mnogi vidijo popoln primer pregovora Vse se vrača, vse se plača.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.