Konec za Johnnyja Deppa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Johnny Depp in Amber Heard sta dosegla dogovor glede ločitve. Priznala sta, da je bila njuna zveza večkrat zelo burna.
Oglej si celoten članek

Johnny Depp in Amber Heard sta podala skupno izjavo, v kateri sta zapisala, da sta dosegla dogovor glede ločitve. Dejala sta, da ne eden ne drugi nista nameravala povzročiti drugemu ne fizične ne čustvene škode. Priznala sta, da je bila njuna zveza "čustveno intenzivna in na trenutke zelo burna, a ju je povezovala ljubezen"

Odvetniki Amber Heard so vložili vlogo za razveljavitev začasne prepovedi približevanja, ki jo je vložila proti Deppu. Heardova je Deppa obtožila, da jo je udaril in med enim od prepirov vanjo zalučak mobilni telefon.

Igralka naj bi dobila sedem milijonov dolarjev. Denar naj bi darovala v dobrodelne namene. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.