Konec za Vanesso in Zaca

Foto: Reuters Vanessa Hudgens Zac Efron
Zac Efron in Vanessa Hudgens sta po petih letih končala svojo zvezo.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletni Zac in leto mlajša Vanessa sta svoje razmerje končala na začetku decembra, poročajo ameriški mediji. Igralca sta se spoznala na snemanju filma Srednješolski muzikal, par pa sta bila od leta 2005.

Njuno razmerje je doživelo številne vzpone in padce, med drugim tudi objavo Vanessinih golih fotografij, ki pa so parček še zbližale. Na začetku letošnjega leta sta igralca sporočila, da živita skupaj, njuni prijatelji pa so zdaj za revijo People potrdili, da se je par pred kratkim razšel.

"Razlog za njun razhod ni tretja oseba ali varanje, Vanessa in Zac pa ostajata dobra prijatelja. Odločila sta se, da odideta vsak svojo pot, ker sta vse skupaj prerasla," je za E! News povedal neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.