Kopala se bo v kadi za 1,5 milijona evrov

Foto: Flynet/JLP
Foto: Flynet/JLP
Hčerka britanskega mogotca in šefa formule 1, Tamara Ecclestone, se bo kopala v razkošni kadi za 1,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletna lepotica je hčerka kralja formule 1 Bernieja Ecclestona in njegove zdaj že nekdanje soproge Slavice. Tamara ima še mlajšo sestro Petro, in na srečo obeh večina očkovega premoženja čaka prav na njiju. To je najverjetneje tudi razlog, da si mični gospodični lahko privoščita razkošje, o katerem lahko drugi samo sanjamo. Tako si je Tamara omislila kristalno kad, ki je vredna nič manj kot 1,5 milijona evrov, piše Dailymail.

V odpravo poslala pet ljudi

Kristale, ki jih naplavlja Amazonka, nabira pet ljudi, ki jim Tamara plačuje vse stroške, ki so za odpravo potrebni. Kristale bodo uporabili za izdelavo kadi. Tamara je v intervjuju povedala, da je kristalno razkošje vredno vsakega funta, saj sama veliko časa preživi v kadi.


Foto: Baldi kad Tamarina kad bo podobna tej na sliki. Kad na sliki  je oblikoval italijanski oblikovalec Paolo Baldi. Stvaritev meri dva krat dva metra, narejena je v enem kosu in stane 790 tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.