Kori priznal: "Z Demetro sva bila skupaj"

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Tim Kores, član skupine In&Out, je končno priznal, da se je med njim in Demetro Malalan nekaj pletlo.
Oglej si celoten članek

Potem ko je javno povedal, da je zaljubljen in nam celo pokazal svojo novo izbranko, je Tim Kores le priznal, da je bilo med njim in zmagovalko šova X Factor Demetro Malalan nekaj več. "Z Demetro sva bila eno leto več kot prijatelja, družila sva se na bolj oseben način, kot se družijo prijatelji (smeh). Fant in punca ravno nisva bila, vse skupaj je bilo precej zmedeno," nam je razložil mladi pevec in dodal, da ju je ločila razdalja, ter da so se čustva ohladila. "Očitno med nama ni bilo dovolj, da bi se zveza obdržala".

Zveza z Demetro se je končala letos spomladi, Tim pa pravi, da ostajata v dobrih odnosih. "Vse sva razčistila, ni nobenih zamer." Sicer pa se priljubljeni pevec trenutno nahaja v Londonu, kamor je šel obiskat svoje dekle Niko, ki je pred kratkim tja odšla na študij glasbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.