Korona na Miji Janković pustila posledice

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Korona na njenem zdravju pustila neprijetne posledice.
Oglej si celoten članek

Soproga ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Mija Janković je tudi sama občutila zobe koronavirusa. Kot je zaupala za zurnal24.si, je septembra zbolela za covidom-19, ki je pustil tudi neprijetne posledice.

"Ko so ga imeli vnuki in sin, se nisem nalezla, trikrat sem cepljena, zato me je presenetilo, da me je doletelo. Ni pravila. Negativna sem bila sicer že sedmi dan, a še vedno ostajam doma, saj še vedno zelo močno kašljam in res ni prijetno. Moje počutje je še daleč od optimalnega," je razkrila in povedala, da zelo pazi, da ne bi nalezla Zorana, ki je sicer večino dneva v službi, zato tudi po hiši nosi zaščitno masko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:31 4. Oktober 2022.

    Kakšne posledice? Dobre ali slabe?

  • 15:43 3. Oktober 2022.

    Zakaj Mija po hiši nosi masko, če je Zoki večino dneva v službi?

  • 10:23 3. Oktober 2022.

    Morda pa le ni tako koristno biti 3x cpljen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.