Koronakriza službo odnesla tudi znanemu Slovencu

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Trenutno je na zavodu …
Oglej si celoten članek

Priljubljeni nekdanji resničnostni tekmovalec Žan Tominšek, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, žal nima sreče s službami. Kot je znano, je po šovu kuhalnico vrtel pri Binetu Volčiču, nato je delal v restavraciji Altroke, lansko leto pa je dobil priložnost v legendarni ljubljanski gostilni Vitez. A se je zaradi koronavirusa gostilna znašla v rdečih številkah, zato so jo zaprli, s tem pa je brez delavnega mesta ostal tudi Žan.

Več sreče kot pri poslu pa ima Žan v ljubezni, saj je v prejšnji službi spoznal svoje dekle, s katero prijateljujeta že dve leti. Mnogi celo pravijo, da je njegova srčna izbranka Jasmina ena najlepših in najbolj simpatičnih ljubljanskih gostink.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:42 18. Maj 2020.

    Polno naslovov,"Znani Slovenec-ka".Pogledaš,le komu se je zalomilo,kdo je dobil novega člana... . Pol pogledaš faco(ne poznam),pogledaš ime in priimek(ne poznam).A …

  • 11:36 18. Maj 2020.

    Kdo je sploh ta znani slovenec...

  • 09:21 18. Maj 2020.

    Znani Slovenec????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.