Koronavirus: Tom Hanks in žena zbolela, sin razkriva, kakšno je njuno stanje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tom Hanks in Rita Wilson sta prva zvezdnika, ki sta javnosti sporočila, da sta se okužila s koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska zvezdnika Tom Hanks (63) in Rita Wilson (63) se trenutno nahajata v izolaciji v bolnišnici v Avstraliji. Igralca sta se namreč okužila s koronavirusom, ki je bil usoden že za več kot 4600 ljudi. 

"Z Rito sva v Avstraliji. Počutila sva se utrujeno, kot bi bila prehlajena, čutila pa sva tudi bolečine po telesu. Rito je občasno zmrazilo, prisotna je bila tudi lahka vročina,“ pravi igralec in dodal, da so testi pokazali, da sta okužena z novim virusom. "In kaj sedaj? Slediti je treba zdravstvenim protokolom. Hankse bodo testirali, opazovali in izolirali, dokler bo to potrebno za zagotavljanje javnega zdravja,“ je še zapisal.

Medtem se je na Instagramu oglasil njun sin Chet, ki pravi, da se je z njima pogovarjal po telefonu. "Dobro sta, niti nista tako zelo bolna. Ne skrbi ju, ne paničarita, a se držita zdravstvenih preventivnih ukrepov,“ je dejal in dodal: "Mislim, da ni razloga za skrb.“
Hanks v Avstraliji snema film o Elvisu Presleyju.

Ste že del Joongle?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:44 12. Marec 2020.

    kaka pomiritev. Zdaj tudi mene ni več strah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.