Kosilo na 442 metrih

Foto: Žurnal24 Dubaj Burdž Kalif Foto: Žurnal24 Dubaj Burdž Kalif Foto: Žurnal24 Dubaj Burdž Kalif Foto: Žurnal24 Dubaj Burdž Kalif Foto: Žurnal24 Dubaj Burdž Kalif
Ljubitelji dobre hrane, ki se seveda ne bojijo višine, bodo lahko v Dubaju kosili na 442 metrih nad tlemi.
Oglej si celoten članek

V Dubaju so namreč v nedeljo odprli najvišjo restavracijo na svetu. Ta leži v 122. nadstropju najvišjega poslopja na svetu Burdž Kalifa, in sicer na višini 442 metrov.

Restavracija At.Mosphere v 828 metrov visokem stolpu Burdž Kalifa lahko sprejme prek 210 gostov, ima pa velik predprostor, glavno jedilnico, zasebne obedovalnice in odprte kuhinjske otoke.

Fotografije najvišje restavracije si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.